Startsida Mästerskap Ranking Bilder
Bilder

Bilder från Gräs-SM 30-31 juli 2016

Bilder från Gräs-SM 1 augusti 2015

Daniel Gustafsson (till vänster) ställde upp i SM för sörsta gången och började med att ta hem titeln. I finalen blev det 6-1 mot rutinerade Krister Hannukka.

Bilder från Gräs-SM 28 juli 2013

Claes Lindholm ställde upp för första gången och plockade hem singeltiteln med endast ett tappat game. Det togs av Peter Aronsson i finalen.

Claes Lindholm vann även dubbeln tillsammans med Dan Eriksson.

Bilder från Gräs-SM 4 augusti 2012

Henrik Boris-Möller (till höger) var med för första gången och tog en imponerande seger med totalt 6 tappade game. I finalen mötte han 2002 års vinnare Magnus Heimburg.

SAAB
Det var många fina bilar på parkeringen men för 3:e året i rad fanns världens bästa bil på plats. Byggd i Sverige av svenska händer!

Dubbelklassen vanns i år av Henrik Boris-Möller och Richard Sandslätt.

Det var även en relativt stor publik på årets SM.

Bilder från Gräs-SM 6 augusti 2011

Precis som i Swedish Open hade vi världens bästa bil vid banan.
Nya SAAB 9-5.

Inoficiell Svensk Mästare 2011 blev Magnus Hansson (till höger). Det är Magnus 3:e singeltitel och 4:e totalt. I finalen vann han mot Peter Aronsson.

I dubblen blev det Patrik Pettersson och Peter Aronsson som är regerande mästare.

Banorna var som valigt fantastiska och vädret blev till slut perfekt.

Publiken verkade också vara nöjda.

Mer publik.

Raimo på en Segway som Erik Bolinder hade tagit med så att alla kunde testa. Erik är med i landslaget i Segwaypolo.

Dagens resultat granskas.

Spelschema för singel och dubbel.

Raimo delar ut sitt specialpris till Magnus. Priset har väntat i många år på att någon ska vinna för tredje gången.

Bilder från Gräs-SM 7 augusti 2010

Pontus Klingspor (till vänster) vann finalen med 6-3 mot Björn Stolt i årets final mellan två spelare från Stockholm.

Årets dubbel tog Dan Eriksson och Magnus Hansson hem.

Dubbelspelarna tackar för god match.

Som vanligt var det Raimo och Gunvor Hannukka som delade ut priserna och som vanligt har de sett till att banorna är fantastiska. I år spelades turneringen dessutom på fyra banor..

Det är alltid kul med publik på SM.

Fler åskådare.

Pontus och Stefan.

Martin och Pär.

Roger och Raimo i fina Sverige-kläder i bakgrunden av flaggan.

Det var även svenskt på parkeringen. Helt nya SAAB 9-5 fanns vid banan.

Bilder från Gräs-SM 25 juli 2009

Björn och Pär efter singelfinalen som Pär från Öland vann med 6-2.

Även dubbelfinalen slutade 6-2. Vinnare blev Björn Stolt och Stefan Sundgren.

Publik.

Serve av årets singelmästare Pär Hellgren.

Innan spelstart kritas banorna upp av Raimo.

Bilder från Gräs-SM 26 juli 2008

Vädret var fantastiskt och som vanligt gjorde Raimo och Gunvor ett bra jobb med turneringen